Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kikky-Puding Info

16. 10. 2011

 

 

 

Jméno:anglicky:Kikky Benjamin 

 japonsky:Pudding Fon

images.jpeg

 

 

images.jpeg

 

Spřízněné zvíře: Lvíček Zlatý (Leontopithecus rosalia) 

 

image.jpeg

 

Zbraň: Zlatá tamburína

Útoky: česky: Tamburínská jáma

anglicky: Tambourine trench    

japonsky:Ribbon Pudding ring Inferno

 
                                      

Kikky(Pudding) nepřeměněná:

Den narození: 7. srpna ve znamení Lva

Barva očí:Kaštanově hnědá

Barva vlasů:Slámově žlutá,vlasy má ostříhané nakrátko a vzadu je má spletné do čtyř malých copánků. 

Výška:139cm

Váha:32kg

 

 

 

Kikky(Pudding) se stala čtvrtou a zároveň nejmladší členkou Mew mew power. Umí různé akrobatické kousky a je s ní vážně sranda.

images.jpeg

Zoey(Ichigo) ji potkala v parku když si chtěla na chvíly odpočinout a náhle ji přepadla tahle dívka. Ukázala své nejlepší triky a doufala v náležitou peněžní odměnu. Ale Zoey ji dala jenom pár bonbónů a to se samozřejmě Kikky vůbec nelíbilo a předvedla svůj nejpropracovanější kousek. Vytáhla z klobouku hrozivého žraloka a Zoey z toho leknutí se objevili kočičí ouška a ocas. A už to jelo, Kikky chtěla taky ocas a uši a začala Zoey všude pronásledovat. Zoey se jí nakonec zbavila ale nedalo jí to a šla se po ní podívat a omluvit se jí ,no ale to už ji našel Dren(Kisshu) který byl ohromen jejím talentem a chtěl jí sebrat její duši. Než se mu to images.jpegale podařilo tak ho Zoey trefila obrovským balónem a Kikky zachránila. Ale to se samozřejmě moc nelíbilo Drenovi a tak vytvořil samba dravčíka. Málem holky porazil ale Kikky holky zachránila a konečně se jí objevily její tak dlouho chtěné uši. A tak holky přišly k superrychlé člence Mew mew. Jinak Kikky cítí velkou náklonost k nejmladšímu z cyniklonů k Tarbovi(Taruto) kterému v japonské verzi potom pořád říká Taru,Taru což ho docela hodně štve. Kikky zvládá hodně rychlé útoky a taky umí každého rozesmát a proto je nepostradatelná jak v kavárně tak samozřejmě v našem týmu Mew mew power.

 

 

 

 

 

                                

Kikky (Pudding) jako mew mew: 

Přeměna:česky-Přívěšek síly mňauproměna

anglicky-Power Pendant Mewtomorphosis

japonsky-Mew mew Pudding metamorphose

images.jpegKikky se za pomoci přívěšku změní do slunečně žluté. Vlasy jsou nyní tmavší a zlatavější a má jako v obyčejném životě vzadu čtyři copánky. Oči jsou nyní jantarově hnědé. Její převlek má střih jako cvičební trikot a ze spoda je ohraničen tmavě hnědou kožešinkou. Stejné to je u oddělených rukávů, podvazku a náhrdelníku s přívěškem síly.Bezprsté rukavice májí kaštanově hnědou barvu.Nyní se jí taky objevily opičí uši a opičí ocas. Její podkolenky jsou též  žluté a jsou rozděleny kožešinkou na několik částí. Na nohách má nakonec hezké kaštanově hnědé baleríny . Kikky dokáže dělat ůžasné přemety a když se promění tak vypadá vážně roztomile.

images.jpeg

 

 mew mew znak: Kikky má svůj znak na hlavě uprostřed čela

images.jpeg